FRK. FLID

FRK. FLID

Danske Frk. Flids rengøringsserie har i de senere år vundet stor international fremgang. Frk. Flid holder fokus på miljøet og den stadig stigende efterspørgsel på en bæredygtig og miljøvenlig produktion. I samarbejde med vores laboratorium arbejder vi løbende på at imødekomme de de bedst mulige

betingelser for mennesker og miljø. Alle vores produkter er produceret i Danmark med rod i danske og nordiske designtraditioner, og hele vores sortiment har nu EU Ecolabel(Blomsten).

Samtidig er vi gået et skridt videre med hensyn til bæredygtighed ved at kun at producere i 100% Post Consumer plastic flasker(PCR), som bruger cirka 60% mindre energi til at producere end almindelig PET flasker. Brugen af PCR bevirker at vi er med til at reducere vores emballages CO2 forbrug.

EU-Blomsten er Danmarks officielle miljømærke sammen med Svanemærket, der skal gøre det enkelt for forbrugerne at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter. Derfor er det selvfølgelig også altafgørende, at forbrugerne har tillid til mærket.

I Europa hævder flere hundrede forskellige mærker at være miljømærker. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvilket miljømærke du kigger efter, hvis du gerne vil gøre en forskel for både miljøet og dig selv

For at et produkt kan bære EU-Blomsten skal produktet igennem en omfattende certificeringsproces hos Miljømærkning Danmark – med dokumentation og kontrol af, at det lever op til de fastsatte krav. Frk. Flid har opnået signifikant bedre rengørings resultater end tilsvarende produkter.

Alle Frk. Flids produkter er blevet gennemtestet og har opnået “bedst i test” SGS 2014