BLOG

21.02.2018

Blogindlæg – Læserne egne tips og tricks: Citron-special!

I efterårsferien kørte vi en konkurrence på Facebook, hvor I læsere kom med jeres bedste bud på tips og tricks til miljøvenlig rengøring i hjemmet. Vi blev meget glade og overraskede over den store respons, og over hvor utroligt mange kreative råd og idéer I ligger inde med på den anden side af skærmen. Da vi ikke synes at disse råd skal gå i glemslen, sammen med vores nu veloverståede konkurrence, har vi besluttet at samle et udpluk at de bedste her på bloggen. I dag har vi valgt at lave en citron-special, fordi der er så uendelig mange muligheder indenfor rengøring, med denne både smukke, effektive og velduftende frugt! Nedenfor følger derfor fire af de tips vi her hos Eco Clean ikke kendte i forvejen, men som alle er smarte alternative løsninger, til nogle af de rengøringsdiscipliner der kan være problematiske, hvis man ønsker at undgå skrappe kemikalier.

1: Gnub en halv citron direkte på dit badeværelses armatur – det fjerner kalk effektivt, og dufter fantastisk!

2: Fyld vand i skallen på en presset citron, og sæt den på en tallerken i mikroovnen. Giv hele herligheden 30 sekunders varme, og tør derefter skidt og indgroet snavs af så let som ingenting 🙂

3: Læg resterne af en presset citron i bestikskuffen i opvaskemaskinen – det får glassene til at skinne, og maskinen til at dufte skønt!

4: Dyp en halv citron i salt, og brug den som skuresvamp på glasflader. Det er blandt andet rigtigt effektivt til at skrubbe kalk og sæbe af glasdøren i brusekabinen.

Vi har selv afprøvet disse tricks, og kan begejstret konstatere at de virker! Der er altså ingen undskyldning for ikke at komme i gang med miljøvenlig rengøring – det er både sundere og billigere – og ikke mindst til stor gavn for vores klode!

Rigtig god fornøjelse! 🙂