CERTIFIKATER

ECOCERT

For at sikre at Eco Clean lever op til den højst mulige standard, er alle vores produkter certificeret med Ecocert. Ecocert adskiller sig fra andre miljømærkningsordninger ved at lægge stor vægt på, at de anvendte ingredienser så vidt muligt er af 100 % naturlig oprindelse – planter er vedvarende energikilder, det er fossile brændstoffer ikke.

+

Ecocert er en oprindeligt fransk økologisk mærkningsordning, der er internationalt anerkendt for at sikre bæredygtighed og gennemsigtighed for forbrugeren.

Denne tilgang til miljøbevidsthed deler vi hos Eco Clean, hvorfor vi med Ecocertmærkningen blandt andet forpligter os til:

  • At fremme brugen af ingredienser med 100 % naturlig oprindelse
  • At anmærke nøjagtigt alle ingredienser i produktet, samt dokumentere de præcise procentdele af ingredienser med naturlig oprindelse og økologiske ingredienser
  • Ikke at anvende nogen former for syntetiske parfumer eller farvestoffer
  • Ikke at anvende nogen former for fosfater i produkterne

ECOCERT COSMOS ORGANIC

Ecocert Cosmos Organic er en mærkningsordning under Ecocert, der oftest bruges i forbindelse med personlig pleje-produkter. Ecocert Cosmos Organic har de samme høje standarder som Ecocert i forhold til produkternes naturlighed, men stiller ligeledes et krav om at minimum 10 % af ingredienserne er økologiske.

Flasker af genbrugt plastik

Omkring 90 % af Eco Cleans flasker er fremstillet af plastik fra gamle flasker, der i stedet for at ende som affald, bliver omdannet til vores velkendte grønne flasker.

100% VEGANSK

Alle vores Eco Clean produkter er certificeret med den eftertragtede Vegan certificering – forbrugerens garanti for at produkterne er fremstillet uden animalske bestanddele og helt uden at anvende dyr i produktions- eller udviklingsprocessen