PRAKTIKANT 2022

Eco Clean Nordic
Vores hjem er ikke defineret af 4 vægge – vores hjem er naturen omkring os. Vi har brug for et rengørings- og hudplejekoncept, som ikke kun gør en forskel for os selv. Derfor har vi lavet Eco Clean og Eco Care. Vores fælles hjem kræver en fælles indsats. Derfor skal Eco Clean og Eco Care altid være tilgængelig for de mange og ikke kun til de få. For det er kun sammen, vi kan gøre en forskel der nytter.

Om os
Eco Clean Nordic er en privatejet dansk virksomhed. Vores første Eco Clean-flaske blev til på fabrikken på Lolland i 2013, og i februar 2016 skabte vi endelig den recept der gav os ECOCERT-certificeringen, og som dermed blev en milesten i historien om Eco Clean Nordic. I dag leverer vi et unikt plantebaseret rengøringskoncept og i 2020 udvidede vi sortimentet med et økologisk certificeret personlig pleje koncept, Eco Care – baseret på ingredienser af naturlig oprindelse. Vi bliver forhandlet i Danmarks største detailkæder og vi ekspanderer løbende til nye markeder.

Om dig
Du er formentlig i gang med en uddannelse inden for multimediedesign eller kommunikation. Du har let ved at skrive, men det vigtigste for dig og dit bidrag til teamet er kreativitet og evnen til visuel og skriftlig formidling. Derudover arbejder du struktureret og målrettet og du har en positiv indstilling til nye projekter. Du vil få et bredt og alsidigt samarbejde med hele Eco Clean teamet, og det er derfor vigtigt, at du er god til at lytte og sætte dig ind i de forskellige behov. Du har praktisk erfaring med grafisk design og har kendskab til Adobe CC-pakken (Photoshop, Illustrator og InDesign) og en naturlig interesse for kommunikation og sociale medier.

Helt konkret kommer du til at:
– Have stor indflydelse på strategien til vores nye SoMe kanal.
– Være content creator på SoMe
– Udarbejde fængende SoMe-tekster
– Opdatere og udarbejde grafisk design på både nuværende etiketter og til nye markeder
– Stå for billedopdateringer og grafisk vedligeholdelse af website
– Stå for forsendelse af samples til nuværende eller potentielle kunder
– Vedligeholde vores showroom
– Supportere vores Senior Creative Designer med diverse grafiske opgaver
– Supportere vores Communication Projekt Manager med kommunikation og produktudvikling

Vi tilbyder
En spændende og lærerig praktikplads i en lille virksomhed i vækst. Hvilket giver dig muligheden for at få et unikt indblik i alle de led og processer der driver Eco Clean Nordic. Du bliver en del af vores uformelle arbejdsmiljø med kollegaer, der stiller krav til sig selv, men som altid er klar på at spille hinanden gode.

Ansøgningskrav
– Praktikperioden skal som minimum vare i 4 måneder
– Dato for praktikperiode
– Ansøgningen skal inkludere links/port folio med dine grafiske projekter
– Opstart sommer 2022

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på nlh@ecnordic.com inden d. 20/5 – 2022. Vi kalder kandidater til samtale løbende.