9 VIGTIGE

ECOCERT

COSMOS ORGANIC & NATURAL DETERGENT

Ecocert er oprindeligt en fransk økologisk mærkningsordning, der er internationalt anerkendt for at sikre bæredygtighed og gennemsigtighed for forbrugeren. Denne tilgang til miljøbevidsthed deler vi hos Eco Clean - Ecocert er det certifikat der fastholder de højeste krav for at skåne miljøet og derfor blandt andet forpligter os til: At fremme brugen af ingredienser med 100 % naturlig oprindelse. At anmærke nøjagtigt alle ingredienser i produktet, samt dokumentere de præcise procentdele af ingredienser med naturlig oprindelse og økologiske ingredienser. Ikke at anvende nogen former for syntetiske parfumer og farvestoffer. Ingen anvendelse af petrokemikalier og ikke at anvende nogen former for fosfater i produkterne. Det er ikke kun når det kommer til rengøringsmidler at vi har høje forventninger, vores personlig pleje skal være mindst lige så gennemskueligt. Ecocert Cosmos Organic er en mærkningsordning under Ecocert, der bruges i forbindelse med personlig pleje-produkter. Ecocert Cosmos Organic har de samme høje standarder som Ecocert i forhold til produkternes naturlighed, men stiller ligeledes et krav om at minimum 10 % af ingredienserne er økologiske. Vaske-og rengøringsmiddel certificeret af ECOCERT Greenlife i henhold til ECOCERT ''Ecodetergent'' standard tilgængelig på: http://detergents.ecocert.com

EFFEKTIV

Så der er ingen undskyldninger

Selvom vores produkter er lavet med henblik på at skåne miljøet så vidt muligt, er effektiviteten stadig i højsæde. Eco Cleans unikke sammensætning af råvarer sikre en høj kvalitet, så du ikke behøver at gå på kompromis med et fuldendt resultat.

ESSENTIELLE OLIER

af 100% naturlig oprindelse

Om det handler om rengøring, vasketøj eller bløde cremer giver vores dufte et forfriskende pust i hverdagen og følelsen af velvære. Vi lægger store kræfter i vores milde dufte og sørger for naturlighed i duft såvel som oprindelse. De essentielle olier er udvundet af nøje udvalgte planter og blomster og er let nedbrydelige i naturen.

GENBRUGT PLASTIK

Nej til mere plastik

Jorden er mættet af plastik. Vi har gjort det til vores klare mål at minimere produktionen af plastik så meget som muligt. Derfor har vi sørget for at alle vores flasker er af 100% genbrugt plastik og vi derfor ikke belaster jorden yderligere, men får udnyttet de eksisterende ressourcer med størst omtanke.

GREEN ENERGY

Bottled with green electricity

For at minimere CO2-udsplippet så vidt muligt under produktionen af vores rengøringsprodukter, har vores fabrik RECS-certifikatet, som er vores garanti for grøn strøm. Dette certifikat sikrer at vores produkter er hældt på flaske ved brug af vedvarende energi, der har et langt lavere CO2-udslip end fossile energikilder som kul og olie.

NATURLIGE INGREDIENSER

ingen petrokemikalier

Eco Cleans produkter anvender ingredienser af 99-100% naturlig oprindelse. Vores formularer er baseret på naturlige ingredienser og naturlige essentielle olier, udvundet af nøje udvalgte planter og blomster, der tilfører produkterne en naturlig frisk aroma.

PRODUCERET I DANMARK

Produktionen i Holeby

Alle vores rengøringsprodukter bliver produceret i Danmark, på vores fabrik på Lolland, der ligger i naturskønne omgivelser, omkranset af vindmøller. Her har vi vores helt egen Eco Clean kemiker, der i samarbejde med vores udviklingsteam i København, skaber de unikke recepter, i henhold til Ecocert-regulativet. Fabrikkens daglige drift varetages af vores dedikerede team af lokale medarbejdere. Hver dag er de med til at sikre, at Eco Clean fortsat lever op til ambitionen om at fremstille effektive og skånsomme rengørings- og plejeprodukter i høj kvalitet. Den første Eco Clean-flaske blev til på fabrikken i 2013, og i februar 2016 skabte vi endelig den recept der gav os Ecocert certificeringen, og som dermed blev en milesten i historien om Eco Clean Nordic.

SKÅNSOM OG PLEJENDE

ECO CARE

For at løfte oplevelsen yderligere har vi tilføjet økologisk Aloe Vera til vores personlig pleje serie, som hjælper med at bibeholde den naturlige fugtbalance i huden. Huden føles derfor smidig og blød efter et glædeligt møde med vores sæber og cremer.

The Vegan Society

Vi elsker dyr

Alle levende væsner fortjener et værdigt liv. Derfor samarbejder vi med The Vegan Society for at sikre at ingen dyr lider last under produktions- og udviklingsprocessen og samtidig at produkterne er helt fri for animalske bestanddele. Når det kommer til dyrenes vel og vel, kan vi kan altså med god samvittighed bruge alle Eco Clean og Eco Care produkterne.